Warning: mysql_get_server_info(): Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO) in /usr/home/error-design.com/web/ferranpalau/wp-content/plugins/gigpress/admin/db.php on line 5 Warning: mysql_get_server_info(): A link to the server could not be established in /usr/home/error-design.com/web/ferranpalau/wp-content/plugins/gigpress/admin/db.php on line 5 Biografia : Ferran Palau

Biografia

Ferran Palau va néixer a Esparreguera l’any 1983. De petit va ser expulsat de l’Escola de Música per tenir “poques aptituds” i decidí dedicar-se al món del dibuix i la pintura sense deixar de banda el seu amor per la música, creant bandes de diversos estils al llarg dels anys. Va estudiar Arts Plàstiques a l’Escola Joso de Barcelona i després de diferents treballs i exposicions a diferents sales arreu de Catalunya, a poc a poc, es va anar centrant cada cop més en la seva música.

L’any 2003 va fundar, juntament amb els altres membres, el grup de música Anímic, amb els què ha editat diversos discos; els més recents, “Hannah” i “Hannibal”, han estat un èxit de crítica i públic.

Després del seu debut en solitari amb ‘L’aigua del rierol’ (Amniòtic Records, 2012), disc que el va posicionar entre el millor de l’any de revistes tan destacades com Rockdelux, Ferran Palau, més conegut com un dels líders del grup Anímic, presenta el seu segon treball discogràfic en solitari, ‘Santa Ferida’. El disc, ideat i gravat al llarg de dos anys juntament amb Jordi Matas (Seward) i l’ajuda final de la mítica AKG Spring Reverb cortesia de Joan Pons (El Petit de Cal Eril), s’ha re-començat i re-gravat fins a tres vegades per tal de trobar aquella màgia que mai no està absent en els discos d’aquest prolífic i exquisit artista. Encara que Palau no s’acabi d’allunyar de temàtiques que sempre l’han atret i inspirat com són la mort, la religió i la culpa, en aquest àlbum trobem una sensació més lleugera, on sobresurt una estètica i atmosfera estiuenca, de cançons que escoltaries amb la calidesa del sol i la brisa marina acariciant-te la pell.

Ferran Palau lluita per fer-se comprendre a través de melodies noves i refrescants sense deixar de portar-nos a terrenys misteriosos als que ens té ja acostumats. Un disc replet de hits com l’enganxosa “La daga” o la ja clàssica “El meu lament”, i d’ecos de bandes com Talk Talk o Timber Timbre i de solistes com Cass McCombs o Damien Jurado.

 

Ferran Palau nació en Esparreguera en el año 1983. De pequeño fue expulsado de la escuela de música por tener “pocas aptitudes” y decidió dedicarse al mundo del dibujo y la pintura sin dejar de lado su amor por la música, creando grupos de diferentes estilos al largo de los años. Estudió Artes Plásticas en la escuela Joso de Barcelona y después de diferentes trabajos y exposiciones por Cataluña poco a poco fue centrándose cada vez más en su música.

En el año 2003 fundó, junto a los demás miembros, el grupo Anímic con el que ha editado varios discos; los más recientes, “Hannah” y “Hannibal”, han sido un éxito de crítica y público. Después de su debut en solitario con ‘L’aigua del Rierol’ (Amniotic Records, 2012), disco que le llevó a estar entre lo mejor del año de revistas tan destacadas como Rockdelux, Ferran Palau, más conocido como uno de los líderes del grupo Anímic, presenta su segundo trabajo en solitario, ‘Santa Ferida’. El disco, creado y grabado a lo largo de dos años junto a Jordi Matas (Seward) y con la ayuda final de la mítica AKG Spring Reverb cortesía de Joan Pons (El Petit de Cal Eril), se ha re-empezando y re-grabado hasta tres veces para encontrar esa magia que nunca está ausente en los discos de este prolífico y exquisito artista. Aunque Palau no se aleja de unas temáticas que siempre le han atraído e inspirado como es la muerte, la religión y la culpa, encontramos en este nuevo disco una sensación más ligera, donde sobresale una estética y atmósfera veraniega, de canciones que escucharías con la calidez del sol y la brisa marina acariciando tu piel.

Ferran Palau lucha por hacerse comprender a través de melodías nuevas y refrescantes sin dejar de llevarnos a esos terrenos misteriosos a los que nos tiene acostumbrados.

Un disco lleno de hits como la pegadiza “La daga” o la ya clásica “El meu lament”, y de ecos de bandas como Talk Talk o Timber Timbre y de solistas como Cass McCombs o Damien Jurado.